Koliko vam je bitan TREND kada planirate venčanje?

  I koliko treba da bude?

 

  Ako je nejasno da li postavljam pitanje ili vam dajem savet… Može li oba? Izložiću vam svoje viđenje , kao rezultat dosadašnjeg iskustva, ali bih volela da čujem i vaše mišljenje.

  U današnje vreme, trendovi se menjaju brzinom svetlosti, pa ono što je trenutno hit, za dve –tri godine više neće biti, a za još koju godinu preko, potpuno će ispasti iz „fazona“… Dok fotografije i uspomene sa našeg venčanja nam ostaju zauvek… I važne su nam! Mislite o tome kada planirate svoje venčanje (Osim ukoliko ne planirate da se udajete/ženite na svakih par godina =)) .

  Da li treba da robujemo trenutnom trendu, ili da ga iskoristimo i iz njega izvučemo najbolje ideje?

  Ovako to funkcioniše sa trendom: Sa modnih pista se prenosi na druge sfere dizajna, pa samim tim na kućni dekor, a odatle na dekor događaja…. Manje promene, tj.prelazi se dešavaju na svakih par godina, a veće na svakih 7-8 otprilike. Recimo „shabby chic“ i „rustic“ teme su vladale dugo, uz određene izmene na svakih par godina, a onda su polako primat počeli da uzimaju geometrijski oblici, „marble“ i lepo zelenilo.

  Ali, ako ste uživali u bajkovitom izgledu „Shabby“-ja i pre nego što je postao opšti trend, verovatno će vam se dopadati i za mnogo godina, samo – bilo bi jako lepo da se unese lični pečat. Kako? Ta tema zahteva zaseban tekst, pa ću pokušati i time da se pozabavim u nekom od narednih tekstova… =)


Kada mi se ljudi obrate u vezi pripreme venčanja, volim da , pre svega, utvrdimo šta je za njih bitno , koja je njihova priča i šta bi mogao biti njihov „lični pečat“. A onda ga dalje razrađujemo u skladu sa željenim stilom, mogućnostima i svežim idejama koje diktira trenutni trend.

 
Tako da, moj savet je da svom planeru ili dekorateru (kome ste poklonili svoje poverenje) date smernice koje opisuju „vašu priču“ i šta generalno volite ili ne, a zatim se prepustite idejama koje će vam predložiti.
Šta vi mislite? Koliko trenutni trend treba da utiče na vaše venčanje i uspomene koje ćete sa njega čuvati?

Pozdravić!
Marija =)

P.S. Na fotkama naši divni mladenci Maja i Miloš, kao stvoreni za ovakav tekst. <3

Leave a Reply